Bakan Özlü: "Türkiye toplu bir saldırı ile karşı karşıya"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kayseri'deki saldırıya ilişkin olarak, "Gerçekten Türkiye toplu bir saldırı ile karşı karşıya. Çok organize, planlı ve hesaplı bir saldırı ile karşı karşıya" dedi.

17 Aralık 2016 Cumartesi 11:45
Bakan Özlü: "Türkiye toplu bir saldırı ile karşı karşıya"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Şehitler Tepesi'ne gelerek karanfil bıraktı.

Gazetecilerin Kayseri'de meydana gelen terör saldırısı ile ilgili sorularını yanıtlayan Özlü,

"Saldırıların ne kadar planlı programı olduğu görülüyor. Şehitlerimiz ve yaralılarımız var. 13 şehit 48 yaralımız var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz

Terörle ilgili konu hep Türkiye'nin gündeminde. Gerçekten Türkiye toplu bir saldırı ile karşı karşıya. Çok organize, planlı ve hesaplı bir saldırı ile karşı karşıya. Bir hafta önce burada polislerimize saldırı yapılıyor, bir hafta sonra Kayseri'de askerimize saldırılıyor. Çok şey söylendi, konuşuldu. Naslı hendekler kazıldı, tuzaklar kurdular üstesinden geldiysek, bunun da Türkiye üstesinden gelecektir. Tekrar şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108