Bakan Akdağ: "'Evet'e karşı çıkan politikacılar; gittiğiniz yol sizi duvara toslatacak"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "15 Temmuz ruhundan Kılıçdaroğlu bir şeyler öğrenir diye umut ediyorduk.

17 Mart 2017 Cuma 13:46
Bakan Akdağ: "'Evet'e karşı çıkan politikacılar; gittiğiniz yol sizi duvara toslatacak"

Öğrenememiş, maalesef öğrenememiş. 'Evet’e karşı çıkan politikacılar; gittiğiniz yol sizi duvara toslatacak" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Erzurum’un Horasan ilçesinde miting düzenledi. Halka hitap eden Bakan Akdağ, "Rabbim bizi bu millete hizmetkarlıktan ayırmasın" ifadelerini kullandı.

Horasan’ın 16 Nisan da ‘evet’ diyeceğini kaydeden Bakan Akdağ, "Birileri bu millete yol göstermeye, birileri bu millete akıl vermeye çalıştılar, çalışıyorlar. Değerli kardeşlerim şimdi biz zaten Horasan’ın referandumda nasıl Cumhurbaşkanının arkasında olduğunu biliyoruz. 15 Temmuz ruhundan Kılıçdaroğlu bir şeyler öğrenir diye umut etmiştik öğrenememiş, maalesef öğrenememiş. Evet’e karşı çıkan politikacılar gittiğiniz yol sizi duvara toslatacak. Bu millet sizin mani olmaya çalışmanızla fikrini değiştirmez. Bu Horasanlı çoktan kararını verdi. Boşuna uğraşıyorsunuz arkadaş" diye konuştu.

Öte yandan Horasan’da düzenlenen mitinge katılan Saadet Partisi Horasan İlçe Başkanı Çetin Turan da referandumda evet diyeceğini belirtti.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
ReferandumBakan Akdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108