Almira Hotel Bursa

Bursa Almira Hotel Adresi Telefonu ve İletişim Bilgileri

08 Kasım 2016 Salı 12:40
Almira Hotel Bursa

Konfor ve kaliteli hizmetin adresi Almira Hotel Thermal Spa & Convention Center koşulsuz misafir memnuniyeti üzerine kurulmuş hizmet anlayışıyla çeyrek asrı aşkın bir süredir 5 yıldız kategorisinde hizmet vermektedir.

Almira Hotel Thermal Spa & Convention Center Bursa şehir merkezinde, Uludağ’a 35 km., Mudanya / Güzelyalı feribot iskelesine 20 km., Yenişehir Havaalanına 40 km. uzaklıkta, Alışveriş Merkezlerine ve Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi yürüyüş mesafesinde olup odalarımız, Merinos Parkı, Uludağ ve şehir manzaralıdır.

Odalarımızda ve Otelimizin tüm noktalarında Kablosuz İnternet Erişim Imkanı mevcut olup, ücretsizdir.

banner119
Son Güncelleme: 08.11.2016 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108