Vatandaştan duygulandıran duyarlılık örneği

Bursa'da sabah görev yerine gitmek için yol kenarında araç bekleyen polis memurunu aracına alarak ters istikamette olmasına rağmen 40 kilometre katederek görev yerine bırakan vatandaş, duygulandıran bir duyarlılık örneği sergiledi.

18 Aralık 2016 Pazar 21:09
Vatandaştan duygulandıran duyarlılık örneği
Gemlik Şehit Necdet Bay Bölge Trafik İstasyonu'nda görev yapan Polis Memuru Sedat Meyveci, sabah erken saatlerde görev yerine gitmek için Orhangazi'de yol kenarında beklemeye başladı. Bu sırada ailesiyle birlikte Orhangazi'ye gelmekte olan Güven isimli vatandaş, polis memurunu görerek otomobiline alıp görev yerine bırakmak istedi. Aracıyla yaklaşık 40 kilometre yol yapan ve ters istikamette olmasına rağmen polis memuru Meyveci'yi görev yerine bırakan duyarlı vatandaş, polis memurunu duygulandırdı. Ailesiyle Orhangazi'ye gitmekte olduğunu ancak polis memurunu görünce aracına alıp Gemlik'e getirdiğini belirten vatandaş, üşürken gördüğü için dayanamadığını söyledi.



Duyarlı vatandaşla selfi yapan polis memurunun sosyal medyada yayınladığı fotoğrafa çok sayıda yorum ve beğeni yapıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108