Orhangazi'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde polis ekipleri üzerlerinde uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şahıs ile uyuşturucuyu temin eden şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılardan 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

04 Ocak 2022 Salı 23:18
Orhangazi'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri gece yarısı saat 04.00 sıralarında 2 şahıstan şüphelendi. M.Ö. (37) ve E.Ç. (30) isimli şahısların üzerinde arama yapan polis ekipleri, şahısların üzerinde bir miktar metanfetamin ele geçirdi.

Uyuşturucuyu temin eden şahıs gözaltına alındı

Polis ekipleri zanlıların ifadesi doğrultusunda uyuşturucuyu S.B. (35) isimli bir şahıstan temin ettiklerini tespit etti. Harekete geçen polis ekipleri 2 zanlı ile birlikte S.B. isimli şahsı da gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan ve uyuşturucuyu temin ettiği belirlenen S.B. ile birlikte diğer iki zanlıdan E.Ç. isimli şahıs çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekipleri uyuşturucu ile mücadelesini ara vermeden sürdürme mesajı verdi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 04.01.2022 23:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108