Orhangazi'de Ögretmen Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okuyor

Orhangazi Ali Tekin İlkokulu tarafından düzenlenen kitap okuma projesinde konuk yazar Nurgül ATEŞ'ti.

06 Ocak 2017 Cuma 00:00
Orhangazi'de Ögretmen Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okuyor
Orhangazi Ali Tekin Ilkokulu sınıf öğretmenlerinin toplumdaki kitap okuma oranını arttırmak ögrenci ve velilerde okuma bilinci olusturmak amacı ile geliştirmiş oldugu "ögretmen öğrenci ve veli birlikte kitap okuyor " projesi kapsamında cizmeli kedi yayınevi yazarlarından Nurgül ATEŞ Ali Tekin ilkokulu toplantı salonunda ve Ali Tekin İlkokulu Z Kütüphanesinde imza ve söylesi günü düzenlemistir.



İmza gününde ögrencilerin yazar ile konusabilmek ve kitaplarına imza attırabilmek icin birbirleriyle yarıştılar.



Okul ögretmenelerinden alınan bilgiye göre haftanın bir günü ögrenci velileri okula gelip cocukları ve ögretmenleriyle birlikte bir ders saati birlikte kitap okuyorlar.



Kitap okuma saatlerinden sonra velilerde ve ögrencilerde kitap okuma oranının arttıgı ve kitaplara daha cok ilgi duyduklarını belirttiler.



Okul ögretmenleri davetlerini kabul eden ve ögrencilerle bire bir ilgilenen Yazar Nurgül ATEŞ'e cok teşekkür ettiklerini belirttiler.

banner119
Son Güncelleme: 06.01.2017 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108