Bursa Genç Astsubay Abdullah Şimşek İçin Ağladı

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen genç astsubay Abdullah Şimşek, memleketi olan Bursa'nın Orhangazi ilçesinde göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

25 Ekim 2021 Pazartesi 23:58
Bursa Genç Astsubay Abdullah Şimşek İçin Ağladı

Ailesi Orhangazi’de yaşayan ve son olarak Elazığ’da görev yapan genç astsubay Abdullah Şimşek (28), tedavi gördüğü hastanede vefat etti

Elazığ’da görev yaparken kanser hastalığı teşhisi konulan ve bir süredir tedavi gören Abdullah Şimşek, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinde hayatını kaybetti.

Genç astsubayın ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Genç astsubayın cenazesi sabah saatlerinde Bursa’daki hastaneden alınarak Orhangazi’ye getirildi.

Son kez baba evine getirilen Astsubay Abdullah Şimşek için burada dualar edildi, helallik alındı.

Şimşek’in cenazesi, daha sonra buradan alınarak Gazi Orhanbey Camii'ne getirildi. Abdullah Şimşek, kılınan cenaze namazının ve askerî törenin ardından ilçe mezarlığına defnedildi.

Anne ve babası güçlükle ayakta durabildi

Genç astsubayın babası Kemal Şimşek ile annesi Aynur Şimşek gözyaşlarına boğuldu. Ailenin 3 çocuğundan birisi olan Abdullah Şimşek’in cenazesinde anne ve babası ile diğer yakınları güçlükle ayakta durabildi.

Cenazeye Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, askerî ve mülkî erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 26.10.2021 01:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108