Bursa'da Ekmeğe Zam Geldi!

Bursa'da Osmangazi ilçesinde yaklaşık olarak 5 ay önce geri alınan ekmeğe uygulanan zamlı fiyat 2019 yeni yılın gelmesiyle birlikte uygulanmaya başlandı.

02 Ocak 2019 Çarşamba 21:40
Bursa'da Ekmeğe Zam Geldi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 5 ay önce geri alınan ekmek zammı yeni yılın gelmesiyle birlikte uygulanmaya başlandı. Orhangazi'de Esnaf Odaları Birliği ile Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası'nın onanıyla uygulanmaya başlanan zamma göre 20 gram ekmeğin fiyatı 1,25 TL'den 1,5 TL'ye çıktığı bildirildi.

Zammın uygulanmasının ardından açıklama yapan Orhangazi'deki fırıncılar, un, maya, doğalgaz, elektriğe gelen zamlardan dolayı 5 ay önce zam yaptıklarını fakat geri çektiklerini, ama gelen zamların maliyetleri yükseltmesi sebebiyle zammı uygulamak zorunda kaldıklarını belirtti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108