Bursa İl Göç İdaresi Müdürlüğü

Bursa İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Adresi, Telefon Numarası, Nerede, Nasıl Gidilir, Konumu, Hangi Otobüs Gider ve İletişim Bilgilerini Bu Sayfada Bulabilirsiniz.

31 Ekim 2021 Pazar 00:58
Bursa İl Göç İdaresi Müdürlüğü

Bursa İl Göç İdaresi Müdürlüğü son yıllarda Bursa'da en fazla ziyaret edilen ve aranan Resmi Kurumlar arasında yer almaktadır. Her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği Bursa İl Göç İdaresi Müdürlüğü hakkındaki yazımızda detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Bursa İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gitmek için Zafer Mahallesi istikametinden aşağıya doğru devam edin, sonrasında gelen trafik lambalarından sağa dönün ve yolun akışıyla birlikte ilerleyin. Önünüze çıkacak olan döner kavşaktan sola dönün ve aşağıya doğru ilerleyin. Bursa İl Göç İdaresi Müdürlüğü ileride solunuzda kalacaktır.

 Adres:Veysel Karani Mahallesi Sevgi Caddesi No:2/1-2-3-4 Osmangazi/BURSA (BTSO Eğitim Kampüsü Yanı-Eski Sevgi Köyü)

E-Posta: bursa@goc.gov.tr

Telefon: 0 224 252 64 58

Fax: 0 224 361 05 09

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108