Yeni yönetimden Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i yönetimi ile birlikte ziyaret eden Bursa Muğla ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Gümüş, kentte yaşayan Muğlalıların dayanışmasının yanı sıra, Bursa’ya da katkı koymak istediklerini belirtti. Gümüş, bu anlamda Nilüfer Belediyesi’yle iş birliklerinin de önemine dikkat çekti.

17 Ocak 2018 Çarşamba 20:17
Yeni yönetimden Bozbey’e ziyaret

Bursa Muğla ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Gümüş, Başkan Yardımcısı Gülşah Sol ve Yönetim Kurulu Üyesi Hande Koç’la birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek çalışmalarını anlattı. Derneğin, BİLDEF ve Nilüfer Belediyesi Anadolu Arastası Kooperatifi çatısı altında Bursa adına faaliyetler gerçekleştirdiğini belirten Ali Gümüş, özellikle Anadolu Arastası’nın kendilerini çok heyecanlandıran bir proje olduğunun altını çizdi. Anadolu Arastası’nın tamamlandığında dünyaya örnek bir barış projesi olacağına inandığını belirten Başkan Bozbey de, bu projeyle, hemşeri derneklerini aynı çatı altında buluşturarak ortak bir kültürü yansıtacaklarını, turizme katkısı anlamında da bir marka değer oluşturacağını vurguladı. Başkan Bozbey, “Anadolu Arastası’nda kaba inşaatların tamamlanması konusunda önemli bir noktaya geldik. Şimdi önümüzdeki süreç daha titiz bir çalışma gerektiriyor. Ama bittiğinde, Bursa çok değerli bir alana kavuşacak” diye konuştu.

Ziyarette Bursa Muğla ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin projeleri hakkında bilgi veren Ali Gümüş, 21 Şubat’ta Nilüfer Kadın Korosu’nun Uğur Mumcu Sahnesi’nde eğitim yararına vereceği konsere de Başkan Bozbey’i davet etti.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108