Nilüfer Nikah Evi’nde “08.08.2018” Yoğunluğu Yaşandı

Nilüfer Belediyesi Nikah Evi'nde 08.08.2018 tarihinde nikah yoğunluğu yaşandı. 30 çiftin nikahının kıyıldığı bu özel tarihte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de çiftlerin heyecanına ortak oldu.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 19:40
Nilüfer Nikah Evi’nde  “08.08.2018” Yoğunluğu Yaşandı

Nilüfer’de çok sayıda çift, mutlu bir yuva kurmak için 08.08.2018 tarihini seçti. Nilüfer Belediyesi Nikah Evi'nde de  bu anlamlı tarihte yoğunluk yaşandı. 08.08.2018 tarihini kendileri için özel kılmak isteyen 30 çift,  Nilüfer Nikah Evi’nde masaya oturdu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de çiftlerin heyecanına ortak oldu.  Ezgi Yalçın ve Çağrı Öngüner çiftinin nikahını kıyan Başkan Bozbey, gençlere ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Bozbey, "Hepimizin sevgiyi içimizde hissetmemiz, çevremize yaymamız ve yaşamımıza katmamız gerekiyor. Bunu yaptığımız takdirde  iyi bir insan, güzel bir insan oluruz. Aynı zamanda da yaymış olduğumuz o güzel enerjiyle çevremizi de gülümseten insan oluruz.

Sevginizin yaşam boyu sürmesini diliyorum" dedi.

08.08.2018 tarihinde dünya evine giren çiftler de böyle bir tarihte evlenerek evlilik tarihlerine farklı anlam  katmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108