Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde yeni dönem

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi yeni yönetimini belirledi. 6. Genel Kurul’da tek aday olan Cevriye Coşkun Kayış, yeni başkan seçildi.

23 Şubat 2017 Perşembe 18:58
Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde yeni dönem
Kadın hakları konusunda çalışmalar yapan ve sosyal yaşamda kadınların daha çok yer alabilmesi için çeşitli faaliyetler yürüten Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi, 6. Genel Kurul Toplantısı’nda yeni başkanını seçti. Uğur Mumcu Sahnesi’nde gerçekleştirilen toplantı, Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Kadın Meclisi eski Başkanı Nebahat Ulugül’ün 2015-2017 faaliyet raporunu aktardığı toplantıda, Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay, geçmiş dönem yürütme kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.



Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş’un Divan Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı genel kurulda, seçime tek aday olarak katılan Cevriye Coşkun Kayış, Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin yeni başkanı seçildi.



Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Arzu Yaşar, Nergiz Döner, Gülnar Aladağ, Şenay Geleri’den oluşurken, yedek üyelikte de Gülay Çelenk ve Tuğma Arda yer aldı.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108