Nilüfer Belediyesi’nden Yamaç Paraşütü Başlangıç Kursu

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği iş birliğiyle “Yamaç Paraşütü Başlangıç Kursu” düzenliyor. İlk dönemi devam eden kursa katılanlar, hafta sonunda yer çalışması yaptı.

01 Ağustos 2017 Salı 10:17
Nilüfer Belediyesi’nden Yamaç Paraşütü Başlangıç Kursu

Havacılık sporlarına verdiği önemle Türkiye’de dikkat çeken Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği iş birliğiyle düzenlediği “Yamaç Paraşütü Başlangıç Kursu” 22 Temmuz’da  başladı. Havacılık sporuna gönül verenlerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimin ilk dönemine ilgi büyük.  Teorik eğitimleri Beşevler Cimnastik Salonu’nda yapılan kursun uygulamalı eğitimleri de Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri’nde yapıldı. Kursun ikinci haftasında yer çalışması yapan kursiyerler, 3 hafta sonunu kapsayan eğitim programı sonunda sertifika almaya hak kazanacak.

Havacılık sporunu geniş kitlelerle buluşturmak istediklerini kaydeden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Halkımızın sporun farklı branşları ile tanışmaları için çalışmalar yapıyoruz. Yaz dönemi boyunca iki ayrı kurs açmayı hedefliyoruz. Her türlü uçuş emniyet tedbirinin alındığı eğitime katılanlar, Gölyazı ve Uluabat Gölü manzarası eşliğinde gökyüzü ile tanışıyor. Eğitimde başarılı olarak belge almaya hak kazananlar, yamaç paraşütü pilotu olabilecek” dedi.

Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri’nde ayrıca, deneyimli pilotlar eşliğinde tandem uçuş hizmeti de veriliyor.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108