Nilüfer Belediyesi personeline B-Fit Karaman Şubesi’nden indirim

Nilüfer Belediyesi ile B-Fit Kadınların Yaşam ve Spor Merkezi Karaman Şubesi arasında imzalanan protokolle kadın personel ile erkek personelin eşi ve kız çocuklarına indirim imkânı sağlandı.

19 Ocak 2017 Perşembe 17:20
Nilüfer Belediyesi personeline B-Fit Karaman Şubesi’nden indirim

Nilüfer Belediyesi, çeşitli firmalarla, çalışanlar ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği indirim protokollerine imza atmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi ile Türkiye’nin ilk kadınlara özel spor ve yaşam merkezi olan B-Fit Kadınların Yaşam ve Spor Merkezi’nin Karaman Şubesi arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde, kadın çalışanların yanı sıra, erkek personelin eşi ve kız çocuklarına indirim imkânı sağlandı.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile B-Fit Kadınların Yaşam ve Spor Merkezi Karaman Şube Yöneticisi Merve Hasret’in imza koyduğu protokolle birlikte personel ve yakınları, 3 aylık üyeliklerde yüzde 10, 6 ve 9 aylık üyeliklerde de yüzde 20 indirimden faydalanabilecek.

B-Fit’in Türkiye’nin 8. büyük franchise firması olduğunu belirten Merve Hasret, “Bugün tüm Türkiye’de 50 ilde 200 merkezi ile 450 bin kadına hizmet veren B-Fit’te Nilüfer Belediyesi çalışanlarını da görmek bizi son derece sevindirdi. Çalışanların daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olacağız” dedi.

NİLÜFER BLD

banner119
Son Güncelleme: 19.01.2017 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108