İYİ Parti Milletvekili Erozan’dan Bozbey’e ziyaret

Başkan Mustafa Bozbey’i ziyaret eden İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, Nilüfer Belediyesi'nin, vekil-halk buluşması için partilere tahsis ettiği vekil odasını gezdi. Erozan uygulamayı, büyük bir nimet olarak değerlendirdi.

07 Eylül 2018 Cuma 20:57
İYİ Parti Milletvekili Erozan’dan Bozbey’e ziyaret

İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Erozan, Nilüfer’de yapılan çalışmalar hakkında Başkan Bozbey’den bilgi alarak kente ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından Başkan Bozbey, İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan’a  Nilüfer Belediyesi’nin vekil-halk buluşmaları için milletvekillerine tahsis ettiği odaları gezdirdi. İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar ile Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız'ın da bulunduğu ziyarette, Başkan Bozbey, milletvekili odaları hakkında bilgi verdi. TBMM'de grubu bulunan siyasi parti milletvekillerinin, halkla, halkın evinde buluşmaları için 2014 yılında bu projeyi başlattıklarını belirten Başkan Bozbey şöyle konuştu:  “Burada, Bursa'dan temsil edilen dört farklı partinin odası mevcut.

Vatandaşlarımız 444 16 03 numaralı telefonu arayarak hangi partinin milletvekiliyle görüşmek isterlerse bizlere bildiriyor, biz de ilgili vekil ile randevu ayarlıyoruz, ya da milletvekilimiz istediği zaman Halk Evi'ne gelerek bu odada çalışmalarını yapabiliyor. Vekiller vatandaşlarla burada  görüşerek fikir alışverişinde bulunuyor, sorunlarını dinliyor. Bu odalar siyasi partilere ait. Ayrıca eğer kalabalık bir grup milletvekillerimizle topluca görüşmek istiyorsa meclis salonumuzu da kullanıma açıyoruz.”

İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan da Nilüfer Belediyesi'nin sağladığı bir imkânın önemli olduğunu belirtti. Erozan, "Milletvekillerine bu çalışma ortamını sunmanız büyük bir nimet. Her siyasi partiye bu imkânı eşit olarak vermişsiniz. Ben şahsım ve partim adına bu hizmetin güzel bir örnek olduğunu söylemek istiyorum ve  sizlere bu imkânı sunduğunuz için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ziyaretin sonunda Milletvekili Ahmet Kamil Erozan'a, günün anısına Nilüfer’de 5990 kişiyle oluşturulan Atatürk Portresi verdi.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108