“Gerçekleştirme Görevlileri” ödüllendirildi

Nilüfer Belediyesi personeli arasından, görev tanımları dışında 2016 yılı boyunca “Gerçekleştirme Görevlisi” olarak sorumluluk üstlenenler, düzenlenen özel gecede Başkan Bozbey tarafından ödüllendirildi.

11 Mayıs 2017 Perşembe 11:34
“Gerçekleştirme Görevlileri” ödüllendirildi

Nilüfer Belediyesi’nin, personelin motivasyonunu ve verimliliği artırmak adına 2017 yılında uygulamaya başladığı Tanıma,Takdir ve Ödüllendirme Sistemi kapsamında “Gerçekleştirme Görevlisi” olarak sorumluluk üstlenenler düzenlenen gecede Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile bir araya geldi.

Misi Kam Karavan Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve 2016 yılı boyunca mevcut görevleri dışında “Gerçekleştirme Görevlisi” olarak sorumluluk üstelenen 29 çalışan katıldı.

Çalışanlara üstlendikleri sorumluluk için teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey, “Sizler, çok önemli bir sorumluluk taşıyorsunuz. Bu nedenle de bu akşam sizinle bir araya geldik. Aldığınız sorumluluktan dolayı size teşekkür ediyorum. Kurumumuzu her yerde en iyi şekilde temsil ediyorsunuz bu anlamda verdiğiniz emek çok önemli” dedi.

Başkan Bozbey, 29 personele Teşekkür Belgesi ve ödül verdi.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108