Bursa'da Magandalar Şehrin Göbeğinde Havaya Kurşun Yağdırdılar

Bursa'da Nilüfer ilçesi Özlüce Bulvarı'nda meydana gelen olayda, asker uğurlama konvoyunda havaya rastgele ateş açan magandalar, kameralara yansıdı.

01 Kasım 2021 Pazartesi 23:14
Bursa'da Magandalar Şehrin Göbeğinde Havaya Kurşun Yağdırdılar

Görüntüler, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Bulvarı'nda kaydedildi.

Asker uğurlama konvoyunda bir grup genç yolu kapattı. Bu sırada gençlerden biri yanında bulundurduğu tabanca ile rastgele ateş açmaya başladı.

Arkadaşları tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntüleri çekilen şehir magandasının bu anları ise sosyal medyada büyük tepki topladı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir magandalarını tespit etmek için çalışma başlattı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 01.11.2021 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108