Bursa Nilüfer'de Otomobilin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

Bursa Nilüfer ilçesi Çalı Yaylacık Yolu mevkisinde meydana gelen trafik kazasında yolda karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı yay hayatını kaybetti.

20 Ekim 2018 Cumartesi 15:22
Bursa Nilüfer'de Otomobilin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çalı Yaylacık Yolu'nda saat 20.00 sıralarında yaşanan kazada seyir halindeki otomobili arıza yapan şahıs aracını kenara çekerek otomobilini tamir etmesi için bir tamirci çağırdı. Olay yerine gelen oto tamircisi S.G. yolun karşısına geçmek isterken yoldan geçen başka bir otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı oto tamircisi çarpmanın etkisiyle yola savruldu.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların olay yerine çağırdıkları 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahelesi yapılan ve ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan oto tamircisi hastanede yapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

banner119
Son Güncelleme: 22.10.2018 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108