Bursa Kanser Derneği Bozbey’e Teşekkür Plaketi Verdi

Bursa Kanser Derneği Başkanı Aysun Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Başkan Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı plaket verdi.

09 Ağustos 2018 Perşembe 18:54
Bursa Kanser Derneği Bozbey’e Teşekkür Plaketi Verdi

Bursa Kanser Derneği Başkanı Aysun Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti. İki yıllık bir dernek olduklarını vurgulayan Başkan Aysun Arslan, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kanser hastalığının her geçen gün arttığına dikkati çeken Aysun Arslan, korunma ve erken teşhis için bilinçlendirme faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirtti. Hastaların en çok morale ihtiyacı olduğunu belirten Arslan, Başkan Bozbey’i projelerinde bizzat yer almaya davet etti.

Başkan Bozbey de, Arslan ve ekibini duyarlı çalışmaları için kutladı. Kanser hastalığıyla mücadele için çaba gösteren derneklere her zaman destek olduklarını söyleyen Başkan Bozbey, Bursa Kanser Derneği’nin de yararlı çalışmalar yaptığını ve bundan sonra da önemli işlere imza atacağına inandığını ifade etti. Bozbey, gerek bireysel gerekse kurum olarak derneğin çalışmalarına destek olmak için gerekeni yapacaklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda Aysun Arslan ve ekibi Başkan Bozbey’e desteklerinden dolayı resminin bulunduğu bir plaket verdi.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108