Bursa'da darp edilen avukat beyin kanaması geçirdi

Bursa'da Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi'nde eğlenmek için gittiği barda güvenliklerle çıkan tartışma sonrası darp edilen avukat yere düşmesi sonucu beyin kanaması geçirdi.

22 Şubat 2022 Salı 09:10
Bursa'da darp edilen avukat beyin kanaması geçirdi

Olay, merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, avukat T.U eğlenmek için gittiği barda işletme güvenlikleri ile tartışmasının ardından dışarıya çıkartıldı.

Ardından iddiaya göre, barın önünde dengesini kaybederek kafasını vuran T.U ağır yaralandı.

Avukat T.U'nun hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken güvenliklerin polise verdiği bilgiye göre, Bardan dışarıya çıkarılan T.U dengesini kaybederek başını yere vurduğu söylediler.

Olayla ilgili olarak Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, iş yeri ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Ekipler yaptıkları çalışmada T.U'nun dengesini kaybederek değil, eğlenmek için gittiği barda çıkan tartışmada, iş yerinde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.Y. (25) ve güvenlik müdürü O.E'nin (33) darbetmesi sonucu yere düşerek yaralandığını tespit etti.

Polis ekipleri bunun üzerine M.Y, O.E. ve M.H. (29) ile olay hakkında ekipleri yanlış yönlendirdiği öne sürülen K.Ç'yi (41) gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Y. ve O.E. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Diğer şüpheliler M.H. ve K.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108