Bursa'da Cinsel Gücü Arttıran İlaç Operasyonu!

Bursa'da ''Cinsel Gücü Arttıran'' sağlığa zararlı yasak olan ilaçların bir işyerinde satıldığına dair bir ihbarı değerlendiren Bursa Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenlediler.

27 Ekim 2018 Cumartesi 16:29
Bursa'da Cinsel Gücü Arttıran İlaç Operasyonu!

Bursa'da Nilüfer ilçesinde bulunan bir işyerinde sağlığa zararlı ve satışı yasak olan ''Cinsel Gücü Arttıran'' ilaçların satışının yapıldığı ihbarına alan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği ekipleri ihbarda bildirilen işyerine operasyon düzenlediler.

Ekiplerin işyeri sahibinin aracında ve işyerinde yaptıkları aramalarda 5 bin 252 adet cinsel gücü arttırıcı gıda takviyesi, bin 32 adet cinsel gücü arttırıcı çikolata, 85 adet şeker, sakız, 300 adet ambalaj kutusu olmak üzere toplam 6 bin 669 adet insan sağlığına zararlı ve satışı yasak olan ürün ele geçirilirken, ele geçirilen satışı yasak olan ve sağlığa zararlı olduğu bildirilen ilaçların piyasa değerinin 100 Bin TL olduğu öğrenildi. Operasyonda ilaçların ele geçirildiği araç ve işyerinin sahibine 'kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde ilaç yapma ve satma' suçundan adli işlem yapıldı.

banner119
Son Güncelleme: 19.09.2021 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108