Bursa'da 5. Kattan Düşen 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Bursa Nilüfer'de meydana geldiği öğrenilen olayda, anneannesiyle yaşadığı belirtilen 17 yaşındaki genç anneannesiyle birlikte ikamet ettikleri binanın 5. katından düşerek öldü.

13 Kasım 2018 Salı 22:19
Bursa'da 5. Kattan Düşen 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Anıt Sokak'ta yaşanan olayda, anneannesiyle birlikte bir binanın 5. katında yaşadığı öğrenilen genç 5. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybetti. Anneannesinin sabah saatlerinde uyanarak torunun evinde olmadığını ve pencerenin açık olduğunu fark etmesi ve daire kapısına çıkarak bağırmasının ardından binada yaşayan diğer komşuların binanın bahçesine bakmalarıyla ortaya çıkan olayda, bina sakinleri 17 yaşındaki gencin cesedinin apartmanın bahçesinde olduğunu gördüler.

17 yaşındaki gencin cansız bedenini apartman bahçesinde gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirlediler. Hayatını kaybeden gencin cesedi olay yerinde Cumhuriyet Savcılığı ve Polis Ekiplerinin gerçekleştirdikleri incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için incelendiği bildirildi.

Olayla ilgili tahikatın devam ettiği gelen haberler arasında.

banner119
Son Güncelleme: 19.09.2021 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NILGUN BATUR 2018-12-16 18:08:19

Ah kemalin çok kibar cocuktun yavrum benim bana verdiğin çiçekleri hiç unutmuyorum NILGUN teyze sana bu çiçekleri vereyim derdin değerliydi yavrum yaktın bizi

Misafir Avatar
cüneyd 2019-04-12 01:07:42 @NILGUN BATUR

başınız sağolsun

Beğenmedim! (0)
Avatar
Gizli 2022-06-01 09:32:43

Keşke demek işe yaramıyorum ama seni çok özledim mekanın cennet olsun yufka yürekli çocuk ✨

Avatar
Gizli 2022-06-17 13:28:31

Senin o güzel kalbin iyiki vardı.Allah Gani Gani rahmet eylesin.
Mekanın cennet olsun inşalahhh.
İyi uykular.

banner56

banner108