Bozbey: Amatör spor kulüpleri çocukları spora yönlendirmeli

Ataevler Spor Kulübü’nde yüzme eğitimi alan öğrencilerle buluşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, amatör spor kulüplerinin amacının çocukları spora yönlendirmek olduğunu belirtti. Bozbey, “Bunu yerine getirmeyen kulüplerimizden desteğimizi çekeriz” dedi.

17 Ağustos 2017 Perşembe 09:46
Bozbey: Amatör spor kulüpleri çocukları spora yönlendirmeli

Nilüfer Belediyesi’nin spor sahası ve yer tahsisi yaptığı Ataevler Spor Kulübü’nün düzenlediği  yüzme kursuna katılan öğrencilerin sertifikalarını, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey verdi. Sertifika töreni Başkan  Bozbey’in Halk Evi’ndeki makamında gerçekleşti.

Belediyesi’nin kulübe verdiği destek için teşekkür ettiler.

Her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını belirten Başkan Mustafa Bozbey de, her kesimin, özellikle de çocukların ve gençlerin sporla ilgilenmesi için çaba sarf ettiklerini belirti. 

Birçok mahallede amatör spor kulüplerinin faaliyette olduğunu belirten Bozbey, bu kulüplerin amacına da vurgu yaptı. Bozbey, “Amatör spor kulüplerinin amacı mahallelerindeki çocukları spora teşvik etmek, onları spora yönlendirmek olmalıdır. Desteklerimizi de bu ilkelere uyan kulüplere veriyoruz. Eğer bu amaca yönelik hizmet etmeyen spor kulüplerimiz olursa onlara verdiğimiz tüm desteği geri çekeriz. Hatta protokol çerçevesinde tahsis ettiğimiz spor sahalarını ve kafeteryaları da boşaltmalarını isteriz” dedi.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108