Başkan Bozbey’den öneri veren personele ödül

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önerileriyle proje ve çalışmalara katkıda bulunan personel ile ‘En Yenilikçi Öneri’ sunan personeli ödüllendirdi. Başkan Bozbey, mesaiye bisikletle gelen çalışanlara da teşekkür ederek, hediye çeki verdi.

05 Aralık 2017 Salı 16:11
Başkan Bozbey’den öneri veren personele ödül

Çalışmalarını katılımcılık ilkesiyle sürdüren Nilüfer Belediyesi, vatandaşlar ve sivil toplum örgütlerinin yanı sıra, çalışanlarının da önerilerini değerlendiriyor. Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün bu kapsamda faaliyete geçirdiği Personel Öneri Sistemi’ne, önerileriyle katkıda bulunan personelin sayısı da her geçen gün artıyor. Öneri verenler ve en yenilikçi öneriyi sunanlar da katkıları nedeniyle ödüllendiriliyor.

2016 yılında verilen öneriler arasından Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Hasiye Yiğitbay’ın “Hayal Kulübü” kurulması önerisi, seçici kurul tarafından ‘En Yenilikçi Öneri’ olarak belirlendi. Başkan Bozbey, önerisi ‘En Yenilikçi Öneri’ seçilen Hasiye Yiğitbay’ı ödüllendirerek teşekkür plaketi verdi.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal’ın da katıldığı törende Başkan  Bozbey, 2016 yılında Personel Öneri Sistemi’ne verdiği önerilerle en yüksek puanı alarak ilk üçe giren Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden Fatma Gül Aydın, Özel Kalem Müdürlüğü’nden Aykut Çetin ile Bilgi İşlem Müdürlüğü’nden Zafer Turan’a da ödül vererek teşekkür etti.

BİSİKLETLE İŞE GELEN PERSONELE TEŞEKKÜR

En çevreci ulaşım aracı olan bisiklete verdiği önem ve bisiklet yollarıyla Türkiye’de örnek olan Nilüfer Belediyesi, bisikletle işe gidip gelenlere de her türlü imkânı sağlıyor. Bisikletle işe gelenler için Halk Evi’nde, dolap, duş ve bisikletlerini park etme olanağı sunan oda tahsis eden Nilüfer Belediyesi, bisiklet kullanımının artırılması için çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Başkan Mustafa Bozbey, işe bisikletle gidip gelen çalışanları ödüllendirdi. Başkan Bozbey, işe bisikletle gelerek diğer çalışanlara örnek olan 10 personele teşekkür plaketi ve hediye çeki verdi.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108