Annesini boğazını keserek öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Bursa’da Nilüfer ilçesi Görükle'de öz annesi Azime Akman’ı boğazını keserek öldüren ve üvey kardeşini de bıçakla ağır yaralayan Muhammed Ergül adliyeye sevk edildi.

12 Şubat 2022 Cumartesi 16:07
Annesini boğazını keserek öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Olay, saat 06.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce annesi ile üvey babası boşanan Muhammed Ergül (25) annesi bıçakla intihara kalkıştı. Annesi Azime Akman (48) kendisine engel olmak isterken oğlu tarafından boğazından ve göğsünün 7 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Ergül, daha sonra üvey kardeşi M.A.'yı da (13) karnından ve 10 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekiplerin geldiğini gören Ergül, eve kimsenin girmemesi için kapıyı kilitledi. Ardından evin penceresini yumruk ve kafa darbesiyle kırdı.

Polislerin ikna etmesiyle teslim olan Ergül, olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Azime Akman’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, M.A. ise ağır yaralı olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Azime Akman’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan Muhammed Ergül emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu bağımlısı olan, çok sayıda suçtan ve daha önce annesini yaralamaktan dolayı sabıkası bulunan Muhammed Ergül'ün intihara kalkıştığını söylediği, "Annem buna engel olmak istedi. Şeytan ve cinler emretti ben de bu sebeple annemi öldürdüm" dediği öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108