AK Parti Nilüfer emekli öğretmenlerle buluştu

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde emekli öğretmenlerle bir araya geldi

24 Kasım 2016 Perşembe 11:37
AK Parti Nilüfer emekli öğretmenlerle buluştu

Beşevler BURFAŞ tesislerindeki toplantıya AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra 22. dönem Bursa Milletvekili ve emekli matematik öğretmeni Faruk Ambarcıoğlu da katıldı.



Öğretmenlerle bir arada oldukları için mutlu olduklarını kaydeden Celil Çolak, “Öğretmenlerimiz bizi nakış gibi işledi. Hayatımızda bize rol model oldular. Hayata bakışımızı etkilediler. Bu anlamlı gün dolayısıyla tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Öğretmenlerin her türlü zorluğa karşı her zaman ülkeye hizmette en ön saflarda yer aldıklarını kaydeden Başkan Çolak, “Dünyada hak ettiğimiz noktaya öğretmenlerimizin özverisiyle varacağız. Dün olduğu gibi bugün de öğretmenlerimiz, ülkesini ve milletini seven farklı düşüncelere saygı duyan, demokrasi bilinci yüksek vatansever nesiller yetiştirecek” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Celil Çolak, konuk öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108