Kütüphaneler haftası kutlanıyor

Niğde İl Halk Kütüphanesi’nde Kütüphane Haftası nedeniyle karma kitap sergisi açıldı.

28 Mart 2022 Pazartesi 15:47
Kütüphaneler haftası kutlanıyor

Niğde İl Halk Kütüphanesi’nde Kütüphane Haftası nedeniyle karma kitap sergisi açıldı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Kütüphane Haftası’nın çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi. Kütüphaneleri ve kitabı halka anlatmayı, gençlere ve çocuklara sevdirmeyi amaçladıklarını söyleyen Vali Şimşek, "Merkezde 1, ilçelerimizde toplam 5 kütüphane var. Beldelerimizde ise toplam 10 kütüphane var. İlimizde okuyucu sayımız 51 bin civarında. Bu sayı yeterli değil. Arzu ediyoruz ki daha çok okuyucumuz olsun. Kütüphanemiz daha çok okuyucularla buluşsun ve daha çok ziyaretçi gelsin. Bu şekilde de kitabı, seven kitabı okuyan kültürlü nesiller yetiştirebilelim" dedi.

Açılışa, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Belediye Başkan Yardımcısı Melih Ayhan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nihat Özkök, AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ve kurum müdürleri katıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108