NEVÜ Strazburg’da ’Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı’na katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Strazburg’da ’Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı’na katılarak tanıtım standı açtı.

29 Mart 2022 Salı 17:10
NEVÜ Strazburg’da ’Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı’na katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Strazburg’da ’Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı’na katılarak tanıtım standı açtı.

Maarif Ajansı, ilk kez Fransa’nın Strazburg şehrinde “Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı” düzenlendi. Strazburg Başkonsolosu Muzaffer Rami Şaylıman, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Özkan, Türkiye’den farklı üniversite yetkililerinin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim fuarına, NEVÜ’yü temsilen Uluslararası İlişkiler Ofisi personellerinden Dr. Başak Coşkun katıldı.

NEVÜ tanıtım standına yoğun ilgi

Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı’nda yer alan NEVÜ tanıtım standına Türk vatandaşları ve yabancı uyruklu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Stantta görevli Dr. Başak Coşkun, ziyarete gelen Türk öğretmenlere ve üniversitelerde görev yapan Türk asıllı çalışanlara NEVÜ’nün yabancı öğrenci kabul süreçleri hakkında bilgiler verdi.

Dr. Coşkun, ayrıca Fransa’da Türk vatandaşlarının demokratik haklarını geliştirmeye katkı sunan Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Başkanlığı ve Kapadokyalılar Derneği yetkilileriyle de bir dizi görüşmede bulundu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108