Nazlı Gonca Vuslateri Kimdir ?

Nazlı Gonca Vuslateri Kimdir ?

Nazlı Gonca Vuslateri Kimdir, Kaç Yaşında, Nerelidir, Sevgilisi Kimdir ? ve Nazlı Gonca Vuslateri'nin Oynadığı Filmler ve Diziler Bu Yazımızda.

Nazlı Gonca Vuslateri Kimdir ?

2 Eylül 1986 yılında Bursa'da hayatı gözlerini açan Nazlı Gonca Vuslateri, astsubay olan babasının görevi gereği 8 yıl boyunca Adana'da yaşamıştır.

Babasının 1994 yılında babasının emekli olmasıyla birlikte tekrar Bursa'ya dönen Gonca Vuslateri hayatına devam ederken anne babasının 1998 yılında boşanmasıyla anne ve ablasıyla birlikte İstanbul'a yerleşerek hayatını burada sürdürmüştür.

Okul hayatının 2. yılından itibaren oyunculuk eğitimi alan Nazlı Gonca Vuslateri 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nü başarılı olarak bitirmiştir.

1998 yılında ilk olarak Ruhsar dizisiyle oyunculuğa başlayan Nazlı Gonca Vuslateri yıldınızını Anne dizisiyle parlatmıştır.

Nazlı Gonca Vuslateri'nin Oynadığı Diziler

Ruhsar
Eyvah Kızım Büyüdü
Aliye
Büyük Buluşma
Kız Babası
Canım Ailem
Küçük Sırlar
Yerden Yüksek
İbreti Ailem
Yalan Dünya
Gönül İşleri
Anne (2)
Tehlikeli Karım

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108