Malazgirt’te ‘Diyanet Gençlik Merkezi’ açıldı

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt İlçe Müftülüğünce yapımı tamamlanan Diyanet Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

23 Mart 2022 Çarşamba 17:37
Malazgirt’te ‘Diyanet Gençlik Merkezi’ açıldı

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt İlçe Müftülüğünce yapımı tamamlanan Diyanet Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Emrah Demirtaş, “Bu yerimiz daha önce taziye evi olarak kullanılıyordu. Kaymakamız, belediye başkanımız ve hayırseverlerimizin destekleriyle bu merkezimizin yapımını tamamladık. Herkesten Allah razı olsun” dedi.

Kaymakam Demirer ise bu tür yatırımlara önem verdiklerini belirterek, Diyanet Gençlik Merkezi’nin çok fonksiyonlu olarak vatandaşlara hizmet etmek amacıyla kurulan örnek bir merkez olduğunu söyledi. Demirer, gençlerin sosyal ve kültürel alanlarda vakit geçirebilecekleri güzel bir mekan oluşturulduğunu belirtti.

Malazgirt İlçe Müftülüğünce yaptırılan merkezin açılış törenine Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkan Vekili Fesih Akkuş, İlçe Müftüsü Emrah Demirtaş, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aydın Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, siyasi parti ve STK temsilcileriyle kurum müdürleri ve imamlar katıldı.

Açılış sonunda ilçedeki başarılı öğrencilere hediyeler verildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108