Selin Ciğerci 13 milyon TL’ye Otomobil Aldı

Sosyal medyada aktif olan ve sürekli gündemde olan Selin Ciğerci Türkiye’de sadece bir adet olan ve özel olarak tasarlattığı otomobili için 13 milyon TL ödedi.

12 Aralık 2021 Pazar 22:20
Selin Ciğerci 13 milyon TL’ye Otomobil Aldı

Geçtiğimiz yıl 5 milyon TL değerinde bir Rolls-Royce satın alan Selin Ciğerci, eski otomobilini yeniledi.

Selin Ciğerci, bu kez Rolls-Royce’un Dawn-Cabrio modeline 13 milyon TL ödeyerek satın aldı.

Otomobilini yenileyen Türkiye’de sadece bir adet olan ve özel olarak tasarlanan otomobil için Selin Ciğerci’nin bu lüks harcaması gündeme gelince takipçilerinden bazıları ise vergisini ödeyip ödemediğini sordu.

Selin Ciğerci'nin yaptığı açıklama şu şekilde; “Tabii ki de hanımefendi, geçen sene en çok vergi verenler arasında Türkiye’de ilk 20’e girdim bu sene ilk 10 olacak en çok kazanan kozmetik markasının sahibesiyim ve 20’e yakın güzellik salonum, Avrupa’da 6 tane depom var.” size özel bir açılma olsun sevgiler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108