Nisan Nicole Rona yılbaşında Bursa'da sahne alacak

Yeni yıla çok az bir zaman kala yılbaşı alternatifleri değerlendirilmeye başlandı. Yeni Yıla Bursa Hayal Kahvesi’nde dinleyicileri buluşacak olan Nisan Nicole Rona sahneyi Kemal Doğulu ile paylaşacak.

30 Aralık 2021 Perşembe 15:31
Nisan Nicole Rona yılbaşında Bursa'da sahne alacak

Bursa 2022’e Nicole Rona’nın şarkılarıyla 'Merhaba' diyecek. Geçtiğimiz günlerde Kim İsimli yepyeni şarkısını çıkaran, Sezen Aksu’nun Gidiyorum şarkısına yaptığı yorumla adından söz ettiren Nisan Nicole Rona, Bursa’lı hayranları ile müzik ve eğlence dolu saatler geçirecek. Rona'nın yeni şarkısı ‘Kim’’ de ilk kez Bursalı hayranları ile buluşacak.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108