Mehmet Ali Erbil: 'Altın Kelebek ödüllerini iade edebilirim' dedi

Altın Kelebek ödül töreninde aday gösterilip ödül verilmeyen Mehmet Ali Erbil, "Haksızlık yapıldığını düşündüğüm için geçmişte aldığım ödülleri iade edebilirim." dedi.

15 Kasım 2016 Salı 21:02
Mehmet Ali Erbil: 'Altın Kelebek ödüllerini iade edebilirim' dedi

Altın Kelebek ödül töreninde aday gösterilip ödül verilmeyen Mehmet Ali Erbil Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanarak ödüller hakkında konuştu. Ünlü şovmen, "Haksızlık yapıldığını düşündüğüm için geçmişte aldığım ödülleri iade edebilirim" dedi. "HAYRETLER İÇERSİNDE İZLEDİM" Mehmet Ali Erbil, "40 yıllık Mehmet Ali Erbil'i aday gösterip ödül vermiyorsan o listeye de adımı yazmayacaksın. Ödül törenini hayretler içerisinde izledim." ifadelerini kulandı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 16.11.2016 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108