Inna Kayseri konseri sonrasında Erciyes’te kayak yaptı

Dünyanın en ünlü şarkıcıları arasında yer alan Romanyalı Sanatçı Inna, Erciyes Winter Fest kapsamında Kayseri’ye geldi, Erciyes’te kayak yapmanın keyfini çıkardı.

04 Ocak 2022 Salı 15:59
Inna Kayseri konseri sonrasında Erciyes’te kayak yaptı

Dünyaca tanınan Romanyalı Sanatçı Inna, Erciyes Kayak Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen Erciyes Winter Fest için Kayseri Erciyes’e geldi.

4 gün boyunca Erciyes’teki bir otelde konaklayan ünlü sanatçı, arkadaşları ile birlikte Erciyes’te pistlerin keyfini doyasıya çıkardı.

Kayseri Winter Fest konserinde binlerce kayseriliye keyifli anlar yaşatan şarkıcı inna, kayak ve snowboard konusundaki hünerinide gösterdi.

Hayranlarına Erciyes’teki anlarını sürekli sosyal medya hesaplarından paylaşan Inna, Erciyes’e hayranlığını dile getirdi.

Şarkılarıyla dünya müzik listelerinde üst üste zirveye yerleşen ve Romanya’da Dansın Kraliçesi olarak bilinen başarılı yıldız Inna, Türkiye’de yeni yılın ilk konserine de Kayseri’de imza attı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 04.01.2022 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108