Hanife'nin ekran macerası bitti!

Birkaç gündür ekranda görünmeyen Hanife, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile programa devam etmeyeceğini belirterek "Sosyal medya hesabımı da kapatacağım" dedi.

11 Aralık 2016 Pazar 00:09
Hanife'nin ekran macerası bitti!

İsmi izdivaç programı ile özdeşleşen ancak yıllardır aradığı eş adayını bir türlü bulamayan gelin adayı Hanife, birkaç gündür ortalarda yoktur. Konuyla ilgili kanal yönetiminden de herhangi bir açıklama yapılmazken, hayranları gelin adayının akıbetini merak etmeye başlamıştı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hanife, "Artık sağlığım iyi olmadığı için programa ilerleyen zamanda da devam etmeyeceğim. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor. Bu sebepten çok yakında sosyal medya hesabımı da kapatacağım" dedi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Hanife
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108