Gökhan Özen ile Selen Sevigen Boşandı

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen ve 6 yıllık eşi Selen Sevigen yaptıkları ortak basın açıklamasında boşanma kararı aldıklarını duyurdular.

16 Kasım 2016 Çarşamba 11:02
Gökhan Özen ile Selen Sevigen Boşandı

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen 6 yıl önce evlendiği eski bakan Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı.

ÖZEN VE SEVİGEN YAZILI AÇIKLAMA YAPTI



 

Gökhan Özen ile Selen Sevigen'in yazılı açıklaması şöyle: Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi aldığımız ortak karar sonucu sonlandırmış bulunuyoruz.

Kutsal bildiğimiz ve gözler önünde yaşamayı tercih etmediğimiz aile yaşantımıza ve özel hayatımızın mahremiyetine bugüne kadar ve bundan sonraki sürecinde saygı gösteren tüm değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz.

Saygılarımızla."

İHA

banner119
Son Güncelleme: 16.11.2016 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108