Emrah'tan açıklama: Hâlâ bir rakibim yok!

2022 yılına single sürpriziyle girmeye hazırlanan şarkıcı Emrah, şarkısını 2022'nin ilk dakikalarında sevenleriyle buluşacağını ve müzik piyasasına hareket getireceğini söyledi.

30 Aralık 2021 Perşembe 18:01
Emrah'tan açıklama: Hâlâ bir rakibim yok!

Müziğe verdiği 10 yıl aradan sonra bestesi kendisine ait olan 'Ayakta Kal Yüreğim' adlı single çalışmasıyla dikkatleri üzerine topladı.

 "GÖLGEM YETER"

Sanat hayatının 40'ıncı yılını geride bırakan ünlü sanatçı Emrah İpek, "Yeni single çalışmamla sevenlerimin karşısındayım. Bu süreçte gördüm ki hâlâ bir rakibim yok. 'Müzikten uzak kaldın' diyenlere cevabım; gölgem yeter" şeklinde açıklama yaptı.

Bestesi Emrah'a ait olan ve sözleri Şakir Askan' tarafından yazılan şarkının düzenlemesi Mehmethan Dişbudak tarafından yapıldı. 'Ayakta Kal Yüreğim'in, düzenlemesi Mehmethan Dişbudak imzası taşıdığı, şarkının klibinin yönetmenliğini ise Mustafa Özen üstlendiği öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108