Diriliş Ertuğrul ekibi Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

3 gün önce İstanbul Beşiktaş'ta çevik kuvvet ekiplerini hedef alan hain terör saldırısı sonrasında, emniyet mensuplarına bir destek de Diriliş Ertuğrul ekibinden geldi. Tüm Türkiye bu alçak saldırı sonrası birlik olurken, sosyal medyada da "#PolisiminYanındayım" hashtagi açarak polisine sahip çıktı.

13 Aralık 2016 Salı 22:36
Diriliş Ertuğrul ekibi Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

TRT ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul ekibi de bu hashtag’a destek vermek amacıyla Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Dizinin senaristi Mehmet Bozdağ ekibiyle birlikte ziyaret ettiği Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğünü, "Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan kahraman polislerimizi ziyaret ettik. #PolisiminYanındayım" diyerek sosyal medyada paylaştı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108