Bursa'lılar yılbaşında Mehmet Çevik'le coştu

Ünlü sanatçı Mehmet ÇEVİK, yılbaşı gecesinde memleketi Bursa'da sahneye çıktı. Büyük ilgi gören ÇEVİK’in rezervasyonları günler öncesinden doldu.

02 Ocak 2022 Pazar 15:40
Bursa'lılar yılbaşında Mehmet Çevik'le coştu

Sahnelerin güçlü sesi Mehmet Çevik, yılbaşı gecesi Bursa Meze Restoran’da sevenleriyle buluştu. 2022’ye mekanı hınca hınç dolduran sevenleriyle birlikte girmenin mutluluğunu yaşayan Çevik, dansçıları eşliğinde unutulmaz bir şova imza attı.

Güçlü sesi ve sahne performansıyla 2022’yi coşku içinde karşılayan Çevik, gece boyunca alkışlarla ödüllendirildi.

SAĞLIK VE MUTLULUK DİLEDİ

Yeni yıla bu sene de çok sevdiği sahnede ‘merhaba’ diyen Mehmet Çevik, 2022’de koronavirüs pandemisinin artık tamamen bitmesini diledi.

Yeni yılın herkese başta sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Çevik, Meze Restoran’daki rezervasyonları günler öncesinden tüketen sevenlerine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

BURSA HABER PORTALI

banner119
Son Güncelleme: 02.01.2022 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108