70 Yaşınada Gelsem Anne Olabilirim!

Ünlü sunucu Seda Akgül yeni programında iddaalı açıklamalarda bulundu. Canlı yayında donmuş yumurtaları olduğunu ve isterse 70 yaşında bile olabileceğini açıkladı.

16 Ağustos 2018 Perşembe 00:37
70 Yaşınada Gelsem Anne Olabilirim!

Yeni başlayan programında açıklamalarda bulunan Seda Akgül donmuş yumurtalarının olduğunu isterse 70 yaşında anne olabileceğini fakat vücudum yetse kafam yetmez ifadelerini kullandı. Seda Akgül 47 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor.

banner119
Son Güncelleme: 16.08.2018 00:50
Anahtar Kelimeler:
Seda Akgül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108