Sıla'nın Darp Raporu Ortaya Çıktı!

Sevgilisi Ahmet Kural tarafından şiddete uğradığını ileri süren Sıla Gençoğlu'nun darp raporu ortaya çıktı.

03 Kasım 2018 Cumartesi 10:30
Sıla'nın Darp Raporu Ortaya Çıktı!

Star Haber'in ulaştığı raporda Sıla'nın idrarında kana rastlandığı, kafatasında ödem oluştuğu ve vücudu ile yüzünde morluklar olduğu belirtilmiş. Soruşturmaya darp raporuda dahil oldu. 

Sıla'nın raporda kafatasına küllük ile vurulduğu ve kafasına, bacaklarına ve kulağına tekme aldığı belirlenmiş. 

Ahmet Kural bugün yaptığı açıklamada Sıla başta olmak üzere bütün kadınlardan özür dilediğini dile getirirken Sıla dün yaptığı açıklamasında "Hiçbir ceza yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek" demişti. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108