Bursaspor'da Transfer Şoku! İmza Atmadan Bursa'yı Terk Etti

Bursaspor Kulübü'nün Hull City takımından transfer ettiği ve iki yıllık olarak kiraladığı Kamil Grosicki herhangi bir sebep belirtmeden ve sözleşmeyi imzalamadan Bursa'dan ayrıldı.

31 Ağustos 2018 Cuma 21:44
Bursaspor'da Transfer Şoku! İmza Atmadan Bursa'yı Terk Etti

Bursaspor'un Hull City'den transfer ettiği oyuncu Kamil Grosicki bugün sağlık kontrollerinden geçmesine rağmen sözleşmeyi imzalamadan Bursa'dan ayrıldı.

Bursaspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Hull City kulübünden 2 yıllık olarak kiralanan ve bugün sağlık kontrolünden geçen Kamil Grosicki menajerlerinin istekleri doğrultusunda hazırlanan sözleşmeyi herhangi bir sebep göstermeksizin imzalamadan Bursa'yı terk etmiştir ifadelerine yer verildi.

Bursaspor Kulübü'nden Yapılan Açıklama

"Kulübümüz, hem Kamil Grosicki ile hem Hull City Kulübü ile dün gece itibariyle iki yıllık kiralama konusunda her türlü anlaşmaya varmış ve oyuncu gece yarısı Bursa`ya gelip bu sabah sağlık kontrolünden geçmiştir. Sözleşme, Hull City, oyuncu ve menajerlerinin taleplerine uygun bir şekilde hazırlanmış ve imza aşamasına gelinmişken, Kamil Grosicki ani bir kararla ve hiç bir gerekçe göstermeden anlaşmayı bozmuş ve şehri terketmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız"

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Son Güncelleme: 31.08.2018 21:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108