Bursa Acemler'deki Kazada Otomobil Ters Döndü!

Bursa Acemler'de meydana gelen trafik kazasında kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybettiği öğrenilen sürücü aracıyla takla attı. Araç yolun ortasında ters döndü.

18 Ekim 2018 Perşembe 22:12
Bursa Acemler'deki Kazada Otomobil Ters Döndü!

Kaza İzmir Yolu Acemler Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddaaya göre K.A. yönetimindeki araç henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Ters olarak yolun sağ şeridini kapatan otomobil içerisinde bulunan sürücü kendi imkanları ile araçtan çıkarak polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri muhtemel bir kazanın daha yaşanmaması için güvenlik önlemleri alarak yolun tek şeridini trafiğe kapattılar. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Ters dönen araç çekici yardımı ile trafik otoparkına götürülürken, polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108