Bursa'da DVD Çalarla Uyuşturucu Ticareti!

Bursa'da uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda DVD Çalar içersine gizlenmiş olarak uyuşturucu madde ele geçirildi.

17 Aralık 2018 Pazartesi 21:56
Bursa'da DVD Çalarla Uyuşturucu Ticareti!

Bursa'da Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin sürdürdükleri operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 11 şüphelinin adreslerine eş zamanlı olarak operasyon düzenlediler.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bir şahsın evinde DVD Çalar içersine gizlenmiş halde sentetik uyuşturucu madde bulundu. Eş zamanlı yapılan baskınlarda gözaltına alınan 11 şüpheliden 8'inin emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri bildirildi.

Adliyeye sevk edilen 8 şüphelinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenilirken, 3 şüphelinin ise adliyedeki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108