Uygur kardeşlerden kahkaha tufanı

Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu’nun sahnelediği ve biletlerin kitap karşılığı verildiği Hasta Etme Adamı oyununa Yıldırımlılar yoğun ilgi gösterdi. Bilet karşılığı toplanan kitaplar Samanlı Latif Dörtçelik Ortaokulu öğrencilerine verilecek.

24 Nisan 2017 Pazartesi 10:19
Uygur kardeşlerden kahkaha tufanı

Kültür ve sanatın merkezi Yıldırım’da önemli etkinliklere imza atan Yıldırım Belediyesi, sanatı sosyal sorumluluk projeleri ile buluşturan öncü kurum olmayı sürdürüyor. Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenen Hassta Etme Adamı oyununun biletleri kitap karşılığında ücretsiz olarak dağıtıldı. Salonu dolduran seyircilerden alınan yüzlerce kitap Samanlı Latif Dörtçelik Ortaokulu öğrencilerine hediye edilecek.
 
YILDIRIMLILAR AYAKTA ALKIŞLADI

Günümüz hastanelerinde yaşanan doktorların ve sağlık personellerinin başına gelen trajikomik olayları işleyen Hasta Etme Adamı, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Güncel bir sorun hâline gelen, hastanelerdeki sağlık personelinin yaşadığı şiddet konusunu da içinde barındıran hastaların yaşattığı zorlukları anlatan komedi oyunu, hastane girişinden ameliyathaneye, acil servisten morga kadar birçok olayı mizahi dille seyircilere aktardı.

Oyuncular Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Tuncay Kaynak, Önder Keskin, Kahraman Sivri, Desen Uygur, Duygu Paracıkoğlu ve Nurten İnan Yıldırımlı sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108