REST Tiyatro Bursa turnesi

REST Tiyatro, büyük ilgi gören sezon oyunu "İnsan Müsveddesi" ile Bursa'ya geliyor. Temmuz 2021'de oyuncu Fulden Obiz'in memleketi Adana'da prömiyer yapan "İnsan Müsveddesi", Tarsus, Ankara, İzmir, Yalova ve İstanbul'dan sonra şimdi Bursa'da sahneleniyor.

28 Aralık 2021 Salı 14:58
REST Tiyatro Bursa turnesi

Fulden Obiz, kentin iftihar kaynağı Uludağ Üniversitesi GSF Oyunculuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra Bursa'da ilk kez sahneye çıkıyor. Oyun 14 Ocak Cuma saat 20:30'da Bursa Devlet Tiyatrosu Ahmet Vefik Paşa Sahnesi'nde izlenebilir.

İNSAN MÜSVEDDESİ

Yazan: Gökay Genç

Sözde İstanbul’da doğmuş ama İstanbul’u yaşamamış, sözde kalabalık bir ailede büyümüş ama şefkat görememiş bir genç kadın… Hayallerini, duygularını, heyecanlarını bir nefeste çıkan bir ‘neyse’nin hakkına yüklemiş bir yorgun kadın… İtirazlarını, şaşkınlıklarını, özenmelerini, yerinmelerini bir gülüşün, bir bakışın, bir şarkının ardına saklayan bir küçük kadın…

Ragıp Ertuğrul’un sahneye koyduğu oyunda Fulden Obiz, tek kişilik performansıyla bu genç, yorgun ve küçük kadını, şarkısı, türküsü, analıkızlı tadı ve tüm sahiciliğiyle sahneye taşıyor.

Haber ekibi olarak sizleri oyunumuza davet etmek istiyoruz. Yerlerinizi ayırabilmemiz için whatsapp mesajıyla katılımınızı bize bildirebilirsiniz.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 28.12.2021 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108