Nilüfer Türk Müziği Derneği Korosu mest etti

Nilüfer Türk Müziği Derneği Korosu, Şef Remzi Çelikyay yönetiminde verdiği konserde müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

21 Nisan 2017 Cuma 09:57
Nilüfer Türk Müziği Derneği Korosu mest etti

Nilüfer Türk Müziği Derneği Korosu, Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sanatseverlerin karşısına çıktı. Şef Remzi Çelikyay'ın yönetimindeki Nilüfer Türk Müziği Derneği Korosu, verdiği konserle büyük beğeni topladı.

Salonu dolduran sanatseverler koronun seslendirdiği eserlerle keyifli bir gece yaşadı. Koro, konserde Hicâz eserlerin yanı sıra İstanbul türkülerini beraber ve solo olarak seslendirdi.

İzleyenlerin coşkulu katılımıyla gerçekleşen konser sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Danışmanı Sibel Özer, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına şef Remzi Çelikyay ve Nilüfer Türk Müziği Derneği Başkanı Fikriye Eker’e çiçek vererek teşekkür etti.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108