Karşıyaka’da “Uluslararası Fotoğraf Günleri” başladı

Karşıyaka’da Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliğiyle düzenlenen 5. Uluslararası Karşıyaka Fotoğraf Günleri, “Karşıyaka ve İzmir’de Atatürk’ün İzi” başlıklı ve serbest konulu iki sergiyle başladı. Türk ve yabancı fotoğraf sanatçılarını buluşturan organizasyon; sergiler, söyleşiler ve fotoğraf sunumlarıyla 13 Kasım’a kadar devam edecek.

09 Kasım 2016 Çarşamba 08:23
Karşıyaka’da “Uluslararası Fotoğraf Günleri” başladı

Kültür ve sanatın her alanında fark oluşturan etkinlikler gerçekleştiren Karşıyaka Belediyesi, 8-13 Kasım tarihleri arasında “Uluslararası Karşıyaka Fotoğraf Günleri” düzenliyor. Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (EFSA) işbirliğiyle, bu yıl 5. kez gerçekleşen organizasyona Türk fotoğrafçı ve akademisyenlerin yanı sıra Gürcistan, Azerbaycan, İran, Yunanistan ve Hırvatistan’dan da 6 fotoğraf sanatçısı katılıyor.

Atatürk sergisi ile başladı

Hazırlıklarına aylar öncesinden başlanan Uluslararası Karşıyaka Fotoğraf Günleri, 8 Kasım’da Karşıyaka İskele’de açılan iki sergi ile başladı. EFSA üyelerinin 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında açtığı “Karşıyaka ve İzmir’de Atatürk’ün İzi” başlıklı sergi ile serbest konulu karma sergi, 11 Kasım’a kadar açık kalacak. 13 Kasım Pazar akşamı sona erecek organizasyon kapsamında sergiler, söyleşiler ve fotoğraf sunumları gerçekleşecek. Konuklar için Karşıyaka ve İzmir gezileri de düzenlenecek.

“Herkesi bekliyoruz”

“Fotoğrafa gönül veren amatör ve profesyonel sanatçıları bir kez daha Karşıyakamızda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Dünyaya farklı bir açıdan bakarak en güzel kareyi yakalamayı başaran sanatçılarımız fotoğrafa yeni başlayanlara da ilham kaynağı olacak. Bu yılki buluşma Atatürk konsepti ile daha da özel bir anlam taşıyor. Tüm İzmirlileri etkinliklerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 09.11.2016 11:34
Anahtar Kelimeler:
IzmirFotoğrafKarşıyaka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108