Haluk Levent Gaziantep’te hayranları ile buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin (GBB) düzenlediği konserde rock müziğin efsane ismi Haluk Levent, gazi şehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

29 Mart 2022 Salı 11:14
Haluk Levent Gaziantep’te hayranları ile buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin (GBB) düzenlediği konserde rock müziğin efsane ismi Haluk Levent, gazi şehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

GBB Kültür ve Turizm Daire Başkanlığının Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda organize ettiği konserde Haluk Levent sahne aldı. Konserde zengin repertuarıyla dinleyicileri karşılayan şarkıcı Haluk Levent, yaklaşık 20 şarkı söyleyerek sevenlerini coşturdu. Sanatçı konserde, 2019 yılında hayatını kaybeden annesi, Sabriye Acil’in en çok sevdiği 15 türkünün yer aldığı ‘Vasiyet’ albümünden de eserler seslendirerek dinleyicileri duygulandırdı.

Haluk Levent ile hayranlarını bir araya getiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, marka şehri Gaziantep’e marka sanatçı getirdiklerini belirterek, rock müziğin efsane ismi Haluk Levent’e “Hoş geldin” dedi. Bu coğrafyayı çok yakında tanıyan bir ismi Gazi şehirlilerle buluşturduğundan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Şahin, sanatçı Levent’in, Ahbap Platformu çatısı altında yetim, yaşlı, yoksul ve engelli insanlara can olduğunu söyledi. GBB Başkanı Fatma Şahin, konuşması sonrasında Haluk Levent’e günün anısına kutnu kumaşından atkı ve çiçek hediye etti.

Gaziantep ziyaretinde konser öncesi Rumkale cam terasını ziyaret eden Haluk Levent’e GBB Başkanı Fatma Şahin tarafından menengiç kahvesi ikram edildi. Cam terasla ilgili düşüncelerini paylaşan Levent, Rumkale’nin eşsiz bir manzaraya sahip olduğunu söyledi. Böyle bir manzara ile karşılaşmayı ummadığını belirten Levent, keşfedilmemiş bir coğrafyanın göz kamaştırdığını belirterek bölgenin tanıtımına destek vereceğini, böylesine güzel doğal mekanın sanatçıların kliplerinde kullanılabileceğini özellikle ifade etti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108