Faruk Tınaz son yolculuğuna uğurlandı

Pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybeden ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Faruk Tınaz, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı.

25 Aralık 2021 Cumartesi 14:14
Faruk Tınaz son yolculuğuna uğurlandı

65 yaşındaki Faruk Tınaz, önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tınaz için dün yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Jokey Kulübü'nün bulunduğu İstanbul Veli Efendi Hipodromu’nda tören düzenlenmişti.

Bugün de Tınaz, memleketi Adana’da Kabasakal Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze sırasında gazetecilere konuşan Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, doktor ihmali olduğu iddialarını yineledi.

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı da yaptığı konuşmada, “Faruk abimizi kaybettik. Her zaman kalbimizde olacak” dedi.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Faruk Tınaz, toprağa verildi.

Cenazeye Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yanı sıra Tınaz’ın akrabaları katıldı.

Cenaze namazını kıldıran imam ise Tınaz olan anısını anlattı. Tınaz’ın geçtiğimiz aylarda kendisini aradığını söyleyen imam, “Hocam o güzel sesini dinlemek için Adana’ya geleceğim dedi. Kısmet bugüneymiş” diye konuştu.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108